Меню
Вашата кошница

Инвертор Victron MultiPlus 12/2000/80-32 със зарядно и трансферен ключ

Инвертор Victron MultiPlus 12/2000/80-32 със зарядно и трансферен ключ
  • Наличност: В наличност
  • SKU: PMP122200000
2,430.00 лв.
без ДДС: 2,025.00 лв.Добави в количката
на 12 вноски по 239.19 лв.

Многофункционален, с интелигентно управление на захранването

MultiPlus е мощен инвертор с истинска синусоидална вълна, усъвършенствано зарядно устройство за батерии с технология за адаптивно зареждане и високоскоростен прекъсвач за променлив ток в един компактен корпус. Наред с тези основни функции MultiPlus има няколко усъвършенствани функции, както е посочено по-долу.


Паралелна работа и възможност за работа в три фази 

До шест MultiPlus могат да работят паралелно, за да се постигне по-висока изходна мощност. В допълнение към паралелното свързване, три устройства могат да бъдат конфигурирани за трифазен изход.


PowerControl - справяне с ограничено захранване от генератора, от брега или от мрежата

С помощта на контролния панел Multi Control може да се зададе максимален ток от генератора или от брега. След това MultiPlus ще вземе предвид другите променливотокови товари и ще използва допълнителното количество за зареждане, като по този начин ще предотврати претоварването на генератора или бреговото захранване.


PowerAssist - Увеличаване на капацитета на бреговото или генераторното захранване

Тази функция развива принципа на PowerControl в още едно измерение. Тя позволява на MultiPlus да допълва капацитета на алтернативния източник. Когато пиковата мощност често е необходима само за ограничен период от време, MultiPlus ще се погрижи недостатъчното брегово или генераторно захранване да бъде незабавно компенсирано с енергия от акумулатора. Когато натоварването намалее, свободната мощност се използва за презареждане на акумулатора.


Четиристепенно адаптивно зарядно устройство и зареждане на акумулатора с две банки

Основният изход осигурява мощно зареждане на акумулаторната система посредством усъвършенстван софтуер за "адаптивно зареждане". Софтуерът прецизира тристепенния автоматичен процес, за да отговаря на състоянието на акумулатора, и добавя четвърта степен за дълги периоди на плаващо зареждане. Процесът на адаптивно зареждане е описан по-подробно в информационния лист на зарядното устройство и на нашия уебсайт в раздел "Техническа информация". Освен това MultiPlus зарежда втори акумулатор, като използва независим изход за триково зареждане, предназначен за стартерния акумулатор на главния двигател или генератора.


Висока стартова мощност

Необходима за стартиране на товари с висока пускова стойност, като например преобразуватели на енергия за LED лампи, халогенни лампи или електрически инструменти.


Режим на търсене

Когато режимът за търсене е "включен", консумацията на енергия на инвертора при работа на празен ход се намалява с около 70 %. В този режим Multi, когато работи в режим на инвертор, се изключва в случай на липса на товар или много нисък товар и се включва на всеки две секунди за кратък период от време. Ако изходният ток превиши зададеното ниво, инверторът ще продължи да работи. В противен случай инверторът ще се изключи отново.


Програмируемо реле

По подразбиране програмируемото реле е настроено като реле за аларма, т.е. релето ще се изключи в случай на аларма или предварителна аларма (инверторът е почти твърде горещ, пулсациите на входа са почти твърде високи, напрежението на батерията е почти твърде ниско).


Дистанционно включване/изключване/включване на зарядното устройство

Триполюсен конектор.


Конфигуриране, наблюдение и управление на системата на място

След инсталирането MultiPlus е готов за работа. Някои настройки могат да се променят с DIP превключватели. Модели 500/800/1200 VA: дистанционно включване / напрежение на зареждане на батерията / честота на инвертора / режим на търсене. Модели 1600/2000 VA: напрежение на зареждане на батерията / режим на търсене. За повече настройки използвайте VE-Config или интелигентния ключ VE.Bus Smart.


Дистанционно конфигуриране и наблюдение

Инсталирайте Cerbo GX или друг продукт GX, за да се свържете с интернет. Оперативните данни могат да се съхраняват и показват безплатно на нашия уебсайт VRM (Victron Remote Management). Когато са свързани към интернет, системите могат да се достъпват от разстояние и да се променят настройките.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Тест за сигурност