Меню
Вашата кошница

Мобилна баня

Обичате уюта на дома, но не пропускате да се насладите на свежия утринен полъх... Или на възможността да слушате как вълните се разбиват близо до Вас, но далеч от "цивилизацията"...

Нашата система Outdoor & Camping Comfort ще Ви позволи да съвместите комфорта на дома и красотата и предизвикателствата на природата в едно неповторимо преживяване.

За Вас офроудъри, къмпингари, хижари...

 

Система Outdoor & Camping Comfort обхваща два пакета (Standard и Premium), както и Ви дава възможност да разширявате наличното си къмпингарско оборудване или вече закупен от нас пакет с допълнителни аксесоари.

Преносима баня за къмпинг
Топ продукт
Преносима баня за къмпинг, палатки, риболов, каравана, кемпер - стандартен пакетКомплект OCC Преносима баня с топла вода стандартен пакет предоставя максимален комфорт сред природата, в караваната, кемпера, на къмпинг, на палатка, на риболов...   Обичате уюта на дома, но не пропускат..
520.00 лв.
без ДДС:433.33 лв.
Преносима баня за къмпинг, палатки, риболов, каравана, кемпер - пакет с палатка
Топ продукт
      Комплект OCC Преносима баня с топла вода премиум пакет  предоставя максимален комфорт сред природата, в караваната, кемпера, на къмпинг, на палатка, на риболов... подвижна баня с топла вода в комфортна палатка.   Обичате уюта на дома, н..
580.00 лв.
без ДДС:483.33 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)