Меню
Вашата кошница

За нас

„Outdoor & Camping Comfort” е търговската марка на Аутдор Трейдинг ЕООД, която предлага стоки и услуги, подобряващи стандарта и осигуряващи по-добър комфорт при почивка сред природата.

В направлението В2В компанията извършва изграждане на къмпинг бани и съоръжения за осигуряване на топла вода за обществено ползване чрез контролиране на достъпа и времетраенето с монетни или картови вендинг системи.

В насочеността към крайни потребители предметът на дейност е внос и продажба на къмпинг оборудване, проточни газови бойлери за ползване на открито или в затворени помещения, водни помпи и хидрофорни системи на 12 волта, хладилници и фризери на 12 волта, преносими охладители, соларни панели и системи и много други.

Един от интересните продукти на фирмата е напълно автоматично функционираща система преносима баня с топла вода за използване на къмпинг, палатки, риболов, почивка сред природата…

Системата “Outdoor & Camping Comfort” ще Ви позволи да съвместите комфорта на дома и красотата и предизвикателствата на природата в неповторимо преживяване.

За Вас къмпингари, рибари, хижари... преносимата баня с топла вода предоставя максимален комфорт сред природата, в караваната, кемпера, на къмпинг, на палатка, на риболов...

Бързо, лесно, удобно. Ние открихме топлата вода. А Вие? :-)

Макар и да стартирахме проекта с идеята, че ще бъдем полезни най-вече на къмпингари и офроудъри, опитът ни показва, че преносимата бяня с комфортна топла вода е едно чудесно решение за всяка вила или селска къща, строителен обект или строеж в/ или извън населено място, в селскостопански постройки, навсякъде, където няма постоянно течаща топла вода, а такава е необходима. 

Наблягаме на идеята да разработваме и предлагаме на пазара нови артикули, които да се отличават най-вече с надеждност при ползването им. Стремим се към предлагане на артикули, които да служат сигурно в дълъг период от време.

Екипът ни разработва и асемблира артикули в подходящи комплекти, но можете да закупите и отделни продукти или да разчитате на сервизно обслужване на вече закупени от нас продукти.

 

   Outdoor & Camping Comfort  е запазена марка и собственост на "Аутдор Трейдинг" ЕООД.

 

"Аутдор Трейдинг" ЕООД е регистратор на лични данни, вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен номер 429339.

 

Данни за собственика:

"Аутдор Трейдинг" ЕООД

ЕИК 204612420

адрес по регистрация: гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 458, вх. 6, маг. 4

адрес на офис и шоурум: гр. София, бул. Цариградско шосе №164

Управител: Димитър Желязков