За нас

 

   Outdoor & Camping Comfort предлага стоки и услуги, подобряващи стандарта и осигуряващи по-добър комфорт при почивка сред природата.

   Към момента предлаганите артикули са ограничени като видове и модификации, но имаме амбицията да разширяваме и обогатяваме предлаганите продукти, за да бъдем максимално полезни на любителите на природата.

   Макар и да стартирахме проекта с идеята, че ще бъдем полезни най-вече на къмпингари и офроудъри, опитът ни показва, че преносимата бяня с комфортна топла вода е едно чудесно решение за всяка вила или селска къща, строителен обект или строеж в/ или извън населено място, в селскостопански постройки, навсякъде, където няма постоянно течаща топла вода, а такава е необходима. 

   Наблягаме на идеята да разработваме и предлагаме на пазара нови артикули, които да се отличават най-вече с надеждност при ползването им. Стремим се към предлагане на артикули, които да служат сигурно в дълъг период от време.

   Екипът ни разработва и асемблира артикули в подходящи комплекти, но можете да закупите и отделни продукти или да разчитате на сервизно обслужване на вече закупени от нас продукти.

 

   Outdoor & Camping Comfort  е запазена марка и собственост на "Аутдор Трейдинг" ЕООД.

 

"Аутдор Трейдинг" ЕООД е регистратор на лични данни, вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен номер 429339.

 

Данни за собственика:

"Аутдор Трейдинг" ЕООД

ЕИК 204612420

адрес по регистрация: гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 458, вх. 6, маг. 4

адрес на офис и шоурум: гр. София, ж.к. Младост 4, бл. 491, вх. 1, оф. 1

Управител: Димитър Желязков


 

Методи за плащане: Наложен платеж • Банков превод • ePay.bg •