За нас

   Outdoor & Camping Comfort предлага стоки и услуги, подобряващи стандарта и осигуряващи по-добър комфорт при почивка сред природата.

   Outdoor & Camping Comfort e отскоро на пазара на стоки, свързани с приятното изкарване на свободното време сред природата. Към момента предлаганите артикули са ограничени като видове и модификации, но имаме амбицията да разширяваме и обогатяваме предлаганите продукти, за да бъдем максимално полезни на любителите на природата.

   Макар и да стартирахме проекта с идеята, че ще бъдем полезни най-вече на къмпингари и офроудъри, опитът ни показва, че преносимата бяня с комфортна топла вода е едно чудесно решение за всяка вила или селска къща, строителен обект или строеж в/ или извън населено място, в селскостопански постройки, навсякъде, където няма постоянно течаща топла вода, а такава е необходима. 

   Наблягаме на идеята да разработваме и предлагаме на пазара нови артикули, които да се отличават най-вече с надеждност при ползването им. Стремим се към предлагане на артикули, които да служат сигурно в дълъг период от време.

   Екипът ни разработва и асемблира артикули в подходящи комплекти, но можете да закупите и отделни продукти или да разчитате на сервизно обслужване на вече закупени от нас продукти.