1606323439420534

Условия за доставка и начин на плащане

Начин на доставка:

Доставките се извършват след потвърждаването на поръчката от търговеца лично или чрез куриерска фирмa Еконт до посочен адрес или до офис на куриерската фирма.

Доставките се извършват в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от населеното място на клиента и складовата наличност на избраните продукти. Поръчки, направени до 15.00ч. в работен ден, се обработват в съответния ден. Поръчки, направени след 15.00ч, се обработват на следващия работен ден.

 

Начини на плащане: 

  1. Чрез наложен платеж при доставка на продуктите

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. С доставката на стоката ще получите фискален касов бон за стойността на поръчката. От куриера ще получите бележка за стойността на транспортните разходи за доставката.

  1. Плащане през системата на ePay.bg

При избор на плащане чрез системата на ePay.bg, след потвърждение на поръчкатa ще бъдете прехвърлени в страница на ePay.bg, където трябва да се логнете с име и парола за ePay.bg и да потвърдите плащането.

  1. Плащане по банков път

При плащане по банков път сумата се заплаща предварително, а с доставката на стоката ще получите фактура за заплатената сума по поръчката. Информация за банкова сметка ще получите в потвърждаващ имейл.

  1. Плащане при лично получаване на стоката в офиса на Outdoor & Camping Comfort 

В демонстрационния си офис Аутдор Трейдинг ЕООД разполага с ПОС терминал, на който може да извършите плащане с дебитна или кредитна карта!

  1. Покупка на изплащане

Можете да закупите стоката на изплащане чрез TBI Credit. Виж подробности за процедурата тук.

Важно!

Запазете документа удостоверяващ плащането - касова бележка или фактура. Този документ Ви е необходим в случай на гаранционно обслужване на стоката.


 

Методи за плащане: Наложен платеж • Банков превод • ePay.bg •